Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product categorieën

Aanbieding

Indicatieve Seals

Plastic verzegelingen | Indicatieve Seals | Fastseal
Beschrijving

 

Plastic verzegeling | Indicatieve Seals 

De seal is ondanks de dunne staart een sterke aantrekverzegeling. Deze verzegeling heeft dankzij de metalen insert een hoog beveiligingsniveau.

De seal wordt geleverd op matjes van 10 stuks zonder tussenstukjes, dus geen afval op de werkvloer. De seal kan maar op één manier gesloten worden. De metalen insert wordt veilig afgeschermd door een kap waardoor manipulatie wordt voorkomen. De seal kan voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden en is vooral geschikt voor toepassingen waarbij een dunne staart nodig is zoals ATM cassettes, vaten, kratten, Tote-boxen, drums en afsluiters.

De indicatieve seal heeft een extra versteviging onder de vlag die voorkomt dat de verzegeling, op het moment dat er spanning op komt te staan, onrechtmatig breekt. De bedrukking wordt gedaan d.m.v. lasergraveren. Dit is een permanente bedrukking die niet verwijderbaar is zonder zichtbare sporen van fraude achter te laten. De Fastseal is te leveren in verschillende kleuren, materialen en staartlengtes.

 

Voor meer informatie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het eerste wat je ziet van een product is de verpakking...

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste impressie! 

Ontvang promoties en acties als eerste!