Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product categorieën

Aanbieding

Rekfolie

Machinerollen standaard

Standaard machinerollen verkrijgbaar in...

Machinerol Power Zwart

Rekfolie Zwart. Machinerollen...

Machinerollen Powerstretch

Rekfolie transparant machinerollen ...

Handwikkelfolie zwart

Zwarte rekwikkelfolie...

Handywrap minidispenser

Handige minidispenser met rekfolie

Snijwerk Rekfolie

Rekfolie kopen? Wij voorzien in...

OXO Bio afbreekbare folie

OXO Bio afbreekbare folie /...

Rekfolie kopen? Ontdek onze talrijke rekfolies!

Reeds meer dan 25 jaar kennis en ervaring in de productie en handel in het volledige gamma van rekfolie. In onze eigen productie verwerken wij jumbo moederrollen rekfolie dagelijks tot zowel machine rollen als handrollen. 

In de verpakkingswereld is rekfolie al jaren een onmisbaar product. Of het nu gaat om het inwikkelen van palletzendingen, het verpakken en verstevigen van pakketzendingen of het samenbundelen van kleine objecten. Wikkelfolie is de folie die in alle toepassingen inzetbaar is. Rekfolie is een folie product met vele synoniemen zoals wikkelfolie, stretchfolie, rekwikkelfolie, sealfolie, krimpfolie. Leverbaar in diktes vanaf 7 tot 50 micron. In breedtes van 5 tot 80 cm breed op koker. In lengtes van 150 meters tot 1800 meters op koker gewikkeld. Standaard kleuren zijn de zwarte wikkelfolie en de transparante (doorzichtige) rekwikkelfolie. Echter tevens leverbaar in het wit, blauw, rood, geel, groen en oranje.

Rekfolie zorgt voor een veilig transport van uw gewikkelde palletten! Op deze manier vermijdt u niet alleen beschadiging van uw goederen door verschuiving maar ook zijn uw producten beschermd tegen vuil, stof en vocht.

Wij van de firma ArtPack zijn uniek in gans Vlaanderen met een eigen productielijn. Standaard voorraad rekfolie of op maat naar wens van onze klanten, dagelijks produceren wij een breed gamma aan rekfolie. Onze inkoopafdeling garandeert een continue kwaliteit van de folie, altijd met een goede kleefkracht. Het moderne machinepark garandeert een eerlijk product naar dikte en lengte meters op de rol. Vergelijk ons foliegewicht en specificatie's maar eens met uw huidige leverancier en verbaas u over de verschillen die er soms zijn. 

Wikkelfolie of het nu de handrollen of machinerollen zijn is een product wat gebruikt wordt om producten en palletzendingen te beschermen en stabiliseren. Pallet stabilisatie is belangrijk of het nu voor wegtransport of containerzendingen per schip zijn. De stretchfolie beschermt tegelijkertijd tegen stof en vuil en tegen weersinvloeden. Zwarte rekfolie als discretie gewenst is, gegarandeerd bewezen vermindert diefstal van lading. 

Onze handrollen sealfolie standaard met 150% rek geleverd en één kleefzijde. Of u kiest voor budget rollen in de vorm van voorgerokken handrollen rekfolie. Onze machinerollen zijn uitstekend van kwaliteit en optimaal te gebruiken voor palletwikkelmachines. De power stretch machine rollen met maar liefst 300% rek en opgebouwd uit 5 lagen folie.

Rekfolie, handwikkelfolie, krimpfolie, sealfolie, stretchfolie handrollen of machinerollen bij ArtPack bent u aan het juiste adres. Het breedste gamma rekfolie tegen de scherpste prijzen uit eigen productie.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het eerste wat je ziet van een product is de verpakking...

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste impressie! 

Ontvang promoties en acties als eerste!