Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product categorieën

Aanbieding

Golfkarton op rol

Golfkarton op rol
Beschrijving

Golfkarton op rol voor het ECOLOGISCH inpakken van uw goederen met ons gerecycleerd golfkarton

Het golfkarton op rol bestaat uit een grondlaag gerecycleerd kraftpapier met daarop een golflaag verlijmd, hierdoor wordt het materiaal zeer schokwerend en makkelijk te gebruiken en plooien in de golfrichting.

Golfkarton op rol is een goedkoop en veel gebruikt verpakkingsmateriaal. Het wordt gemaakt van papier- en kartonafval waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke manier van verpakken is.

Gebruik het golfkarton op rol samen met onze papieren tape / ECO-tape om een 100% recycleerbare verpakking te verkijgen en zo het milieu een handje te helpen!

 

Ook vellen golfkarton op maat kunnen gemaakt worden, vraag ons gerust voor meer info. 

 

Afmetingen en verpakking van golfkarton op rol :

Standaard verkrijgbaar in breedtes van 50, 70, 100, 120, 150 en 200 cm met lengtes van 70 Meter per rol
Ook vellen of rollen in golfkarton op andere afmetingen kunnen binnen de week geproduceerd worden.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een offerte op maat van golfkarton op rol.

 

 

 

 

Golfkarton op rol, inpakkarton, verpakkingskarton, golfkarton op rol kopen, golfkarton, golfkarton op rol antwerpen, goedkoop golfkarton op rol, inpakkarton op rol, golfkarton rollen, rollen golfkarton, producent golfkarton op rol,  Golfkarton op rol, Golfkarton, Klassieke Verpakkingen, geonduleerd karton, golfkarton, rol karton, karton op rol, golfpapier, golfkarton, golfkarton op rol groothandel

Ontvang promoties en acties als eerste!