Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product categorieën

Aanbieding

Serrefolie | Isolatie noppenfolie

Serrefolie /
Isolatie folie met grote noppen
Beschrijving

Serre Noppenfolie met grote noppen UV bestendig voor isolatie

Professionele UV bestendige serre bubbel folie / noppenfolie / isolatie noppenfolie
Professionele noppenfolie UV bestendig!

Wij leveren professionele isolatie noppenfolie per lopende meter uit voorraad. Noppenfolie ook genoemd luchtkussen folie, bubbeltjes plastic, ook voor isolatie, UV bestendige serre bubbel folie. Per volle rol of per lopende meter.

Per lopende meter of per rol met 50m lengte

Professionele UV bestendige serre bubbel folie / noppenfolie / isolatiefolie

Door zijn grote noppen zit er uiteraard meer lucht in dit type noppenfolie, hierdoor is de bufferzone veel groter dan gewone noppenfolie. Deze isolatie noppenfolie is perfect geschikt voor isoleren van serre's maar ook als winterafdekking van bv. uw vijver. Het met noppenfolie isoleren van uw serre zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de vorst buiten, tevens bespaart u zo op verwarmingskosten. Als u een glazen serre heeft, raden wij het gebruik van onze 3-laagse professionele noppenfolie aan. De 3-laagse noppenfolie bevat tal van luchtbellen, elke luchtbel heeft een nop met 31 mm doorsnede. Naast een uitstekende isolatie biedt deze folie eveneens het voordeel dat de hoeveelheid licht dat planten bereikt, haast niet verminderd wordt. We leveren uitsluitend UV bestendige noppenfolie voor isolatie - dit verschilt sterk met andere isolerende noppenfolie -  dit voorkomt dat de folie in korte tijd broos wordt en als papier uit elkaar valt. Kies voor een duurzame oplossing met onze UV bestendige serrefolie!

Hou met deze folie uw tuinhuis, planten, bomen of serre vorstvrij tijdens de wintermaanden.

Onze speciale isolerende noppenfolie wordt ook gebruikt als thermische isolatie in de bouwindustrie en wordt aldus in een UV-stabiele uitvoering geproduceerd. 

 

Afmetingen en verpakking van de noppenfolie :

Standaard op rollen geleverd van 100 cm tot 450 cm breed met een lengte van 50 meter.

 

BESTEL HIER RECHTSTREEKS IN ONZE WEBSHOP

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een offerte op maat van grote hoeveelheden isolerende noppenfolie.

 

 

Ontvang promoties en acties als eerste!